Ovidiu

Constructie solidă

Stadiu avansat de lucru

Zonă nouă, lângă lac

Beneficii

Viitorul dumneavoastră cămin este unul solid, făcând parte dintr-un proiect imobiliar ce va cuprinde 4 case unifamiliale, aflate în partea de sud a orașului Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol, la 10 minute de municipiul Constanța.

Compania Marmara Construct vă propune proiectul Lakeside Villas Debarcader, un ansamblu de două case cuplate cu câte două unități de locuit fiecare, aflat într-un cartier nou de case din orașul Ovidiu, la câteva minute de unități comerciale și sanitare. Cartierul va beneficia de multiple facilități și de o infrastructură modernă, lucrările fiind deja demarate.

0

Anul inaugurării

0

Suprafață în metri pătrați de la

0

Preț în Euro de la

DETALII PROIECT

Stadiu Proiect

Proiectul imobiliar va cuprinde 4 case unifamiliale și va fi finisat în primul semestru al anului 2021 fiind în prezent într-un stadiu avansat de construcție.

Locatie

Construcția se află într-un cartier nou și modern în partea de sud a orașului Ovidiu, pe malul lacului Stiughiol, la 10 minute de municipiul Constanța. În apropiere se regăsesc centre comerciale, farmacii, spital privat și multe alte spații de utilitate publică.

Regim de înăltime

Proiectul propune spre vânzare a două ansambluri cuplate a câte două unități fiecare. Un ansamblu reprezintă un S+P+1+terasă circulabilă iar cel de-al doilea reprezintă un S+P+2+terasă circulabilă.

Spatiu

Cele 4 tipuri de case măsoară fiecare în parte 123 mp, 218 mp, 274 mp și respectiv 297 mp. Spațiul se prezintă cu un finisaj modern, peste medie.

Constructie

Casele se vor construi cu fundație, cadre, grinzi și stâlpi de beton armat. Acestea se predau cu partea exterioară la gata, cu tencuiala decorativă și în interior la alb, cu toate instalațiile sanitare, de încălzire și electrice realizate. Casele vor fi racordate la apă, canalizare și curent.

Pret

Prețul este per unitate din ansamblu și reprezintă valoarea de 170.000 € cu TVA pentru ansamblul S+P+1E și valoarea de 199.000 € cu TVA pentru ansamblul S+P+2E.

Ne găsești și pe...