NĂVODARI

APARTAMENTE DE LUX

LA DOI PAȘI DE MARE

DESIGN SUPERB

Beneficii

Design Modern

Un Design Modern înseamnă pentru noi nu doar ceva ce ține de gust – căci acesta poate fi subiectiv – ci o utilitate perfectă a spațiilor și a formelor plus o calitate tehnică și de folos a tuturor elementelor alese pentru a da viață unei locuințe.

Read More

Locul Perfect

Locație Locație Locație. O regulă de aur în domeniul imobiliar deoarece vorbește despre nevoia clientului de a avea parte de ambianța potrivită stării sale de bine. După o lungă plimbare pe plajă sau un bronz ca la carte, apartamentul sau studioul nostru te așteaptă pentru o relaxare totală.

Read More

0

Zile de la inaugurare

0

cazări

0

Apartamente și Studiouri

DE CE NE-AU ALES CLIENȚII

Interior de Lux

Fie că îți alegi un spațiu mai mare sau unul mai mic de tip Studio, găsești aici un finisaj de calitate și materiale de top folosite în construcția spațiului de relaxare.

Dotări

Spațiile noastre de cazare sunt mobilate și utilate într-o manieră deosebită, o manieră ce pleacă de la stil funcțional și atinge stilul frumosului și al elegantului.

Consultare corectă

Consultanții noștri lucrează în interesul dumneavoastră și vor căuta cea mai bună ofertă pe cea mai potrivită unitate de cazare pentru un sejur sau o ședere liniștită.

Tarif corect

Ca orice om cinstit, dorim să facem un profit, dar nu unul injust sau unul în detrimentul clientului. Vrem să primiți exact calitatea pentru care plătiți!

Loc frumos

Pentru un proiect marca Marmara, alegem mereu locul cel mai frumos, acel loc care ar ieși superb chiar și în cea mai stângace poză, distribuită pe Instagram.

Te asistăm 24 / 7

Suntem disponibili oricând pentru a-ți răspunde oricăror întrebări, atât înainte de momentul cazării cât și după. Suntem deschisi și suntem nerăbdători să-ți stăm la dispoziție!

Ne găsești și pe...