Lângă lac

Zonă rezidentială de lux

Ovidiu Sud

Stadiu avansat de lucru

Beneficii

Viitorul dumneavoastră cămin este unul solid, aflat într-o zonă nouă de pe raza localității Ovidiu, la 10 minute de municipiul Constanța și la efectiv câțiva pași de lacul Siutghiol.

Compania Marmara Construct vă propune proiectul Lakeside Villas Residence, un ansamblu de trei case cu câte două unități de locuit fiecare, aflat într-un cartier nou de case din orașul Ovidiu pe malul lacului, la zece minute de municipiul Constanța. Cartierul va beneficia de multiple facilități și de o infrastructură modernă, lucrările fiind deja demarate.

0

Anul inaugurării

0

Suprafață totală în mp

0

Preț în Euro de la

DETALII PROIECT

Stadiu Proiect

Proiectul va fi finisat în primul trimestru al anului 2022, fiind în prezent într-un stadiu avansat de construcție.

Locatie

Construcția se află într-un cartier nou și modern din orașul Ovidiu, la 10 minute de municipiul Constanța și la câțiva pași de lacul Siutghiol. În apropiere se regăsesc centre comerciale, farmacii, spital privat și multe alte spații utile.

Regim de înăltime

Proiectul propune spre vânzare trei ansambluri cuplate a câte două unități fiecare. Fiecare unitate reprezintă o casă P+1.

Spatiu

Fiecare casă P+1 dispune de 120 mp utili sau 165 mp construiți, cu 3 dormitoare, living, 3 băi, 1 terasă la parter, 2 terase la etaj, locuri de parcare în curte. Împreună cu terenul aferent, suprafața totală este de cel puțin 212 mp.

Constructie

Casele se vor construi cu fundație, cadre, grinzi și stâlpi de beton armat. Acestea se predau cu partea exterioară la gata, cu tencuiala decorativă și în interior la alb, cu toate instalațiile sanitare, de încălzire și electrice realizate. Casele vor fi racordate la apă, canalizare și curent.

Pret

Prețul este per unitate din ansamblu și reprezintă valoarea de 180.000 € cu TVA, la alb.

Ne găsești și pe...